Ove, kan du lära mig...?


söndag, tror jag

HOLA NINOS!
Idag är det lite molnigt. :(( men asgött ändå. Nu ska vi åka till Mogán. Julia står jämte mig och hetsäter nötter. Snart ska vi möte de gamle i receptionen. HEJDÅ PUSS




fredag är det idag

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om här. Det vi gör är liksom; sova, vakna, äta, sola, äta, fika, sola, glass, duscha, äta, sova. Bajsa. Osv.

Läser en BRA bok nu. "En dag". Läs den!

Skålar med min kära moster

Fick så sjuuukt god middag ikväll. Oxfile men riktig bea. Mmmmmm!


Nu ska jag sova. Sen ska vi äta. Sen ska vi på marknad. Är så sjukt mätt just nu.

PUSS

 

 

 


torsdag på GC

Hej allehoppa!

Nu sitter jag och Jullan på vårat hotellrum. Idag har vi solat, badat och ätit. Endast. Och så kommer hela vår vecka se ut. Förutom på lördag, för då ska vi på marknad.... ja. Nu har vi laddat upp på ballekongen med nötter och pringels och fördrink innan middan. Köpte en svinfin bikini idag på standen (det är världens längsta radda med restauranger, glassbarer och bikiniaffärer längst med stranden). Undrar hur det är med er där hemma i jkpng? Hur gick mässan ikväll? Var Mikke Strand nöjd med er? Hoppas det.


De har en naken-zon på hotellanläggningen, hihihihi. Är det emot nudist-etiketten att en påklädd människa pratar med en naken? Läste det i min bok nämligen.




Mofa är lite nervös med poolen. Han tror man kan simma utanför :) På lördag ska vi ha simtävling. Momo vs mofa. Tradition när vi är ute och reser.



På kanarieöarna....

Nu har vi landat, badat, solat och duschat. Ska snart möta upp de andra för middag! Slänger upp en bild på våran äckliga utsikt på balkongen......




LYCKOHOPP i sängen



På väg mot hemstan

Simon (the driver, koncentrerad!!) jonte (?????) tilda (skygg) och jag (snygg)

VWrrum wrummm uhn tss uhn tss disco disco!!

onsdag vettni

Idag tog jag en liten ofrivillig sovmorgon. Slog av klockan och vaknade vid 09.10, började inte förrens 10 så det var lugnt men missade frullen :( Älskar skolfrullen här, sen är asbra. Har sjungit lite för Ove nu och hade gemensam sång och lunch. Ska snart dra till livsåskådning. Så så är det. Undrar vart Karin är idag? Har inte sett till 'na. Kaaaarin?


Gos-karis og jeg

de e flott

ser ut som smörstekt katt i håret
it's time for some serious shampooing


Till alla Vänner-fans

Jag älskar Vänner.


fisk och sånt

Nu börjar lunchen. Är så trött så jag skulle kunna somna och ba sova hela dan. Men måste pallra mig upp, äta fiskgratäng (inte min favvo) för annars kommer jag bli ledsen och tjurig i eftermiddag. Ikväll ska vi ha innebandyturnering. Klart man ställer upp i Församlings Musiker Laget (FML) hehehe.

mors
storgäsparN

kväll

Hello cyberfriends,
my fellow classmates,
mom

Igår köpte jag ett par strumpbyxor. För hundrafemtio spänn. När jag betalade sa kassatjejen att det var grymt bra kvalité och yada yada. Idag ser de ut såhär:

JORDENS längsta maska. Av sig självt. Jag som var så varsam!

Man blir ju ledsen asså


MEN! En bra sak...... På fredag åker jag till växjö. Då får jag träffa dom där hemma lite. Kalle och så :)))
Jaaaaaaa :)
jag saknar dig
massa massa
här kommer en puttinutti bild

Love

Gurkpaus

how do you make gifs


Det tråkigaste med internat-kyl

Köpte babybel

Men när jag skulle ta så fanns där bara ett nät

:(((


I NEED MY CHEESE OK?!?!?



Nybadad

Erik nanar i vagnen och jag har badat. Vi chillar järnet här på hotellet.

mollimolli


Gött-eborg

HEJ


Nu är jag i göteborg, snart ska vi packa in i bilen och dra vidare till Lund. Henke och Freddi ska på bröllop där idag så jag ska hänga med lille Erik under tiden! Vi ska mysa på hotellet, gå på stan och äta middag med kusin Christina. Ska bli mysigt. Det var längesen jag hade helg på skolan nu, och nästa helg ska jag hem till Växjö, men sen måste jag stanna kvar alltså. Så jag kan ha lite kvalletid med de här två små liven;




Puss

international suit up day

 

Kostymtorsdag. Guldkant på vardagen.



 








INTE FÖR ATT GÖRA ER DÄR HEMMA AVUNDSJUKA, MEN...


worlds best stickycake

Heeeeeej


Sitter just nu på mysrummet mitt. Elementet funkar inte och det är kallt. Har varit lite på Jonnas rum (som klår skiten ur mitt rum i cosyness, finaste rummet i skolan typ) och kollat några avsnitt SATC. Har hört rykten om att det är någon speciell kläuppsigdag imorgon så har hängt fram finstassen på min stol! Funderar på att fläta samman huvudfjunen också. Men det känns ganska palligt? Aja, får se...

På fredag ska jag, Tove, Anton och Las (Lars, men vi säger Las. Laaaaas) åka till göteborg! Vi ska ha bilparty på vägen dit, uhn tss uhn tss, sedan ska jag mysa med Henki and Freddi and babyerik. Fick vähääärldens bästa recept på kladdis idag av Axel. Den ska vi baka då. Hoppas den blir lika bra som den vi fick hos honom förra söndan. Smakade typ himmel med sommarsås?!?!? Fatta den kakan?!


En bild på Laas hemma hos Axel. Han har precis ätit upp sin. Ser ni hur nöjd han är?


minnen...

worse blogger everrr

...hej...


Har ej skrivit här på en vecka. Undrar om mina läsare finna kvar....(läs:mamma&mormor)

Halllloooo? Jaja hej

Nu ska jag snart kila iväg och ha vokalis. Efter det blir det mat och internatmöte. Där ska vi prata om städning i tvättstuga, varför det luktar apa i köket, och andra problem, typ;


Med mera med mera. Låter kul va? :D:D:D:D Ja, vokalis iaf. Och maten <3333 Mmmm mat!

hejaheja

Ja hej


Idag är det tisdag. "Jobbigaste" skoldagen (kuligheten tar över det jobbiga men om man jämför med de andra fyra så) med både musiklära och en FET harmonilära lektion mm. Svårt!

Nu har vi haft gympa. Det var SÅ JOBBIGT. Vi hade hinderbana och jag dog. Lämnade små pölar av svett vid varje plint, bänk och tjockmatta. MEN GÖTT VARE EFTERÅT!

Sedan gick vi till matis och åt raggmunkar. Smakade typ himmel. Här kommer en bild på veckans meny. Borde ha hinderbana varje dag här alltså, så som vi proppar i oss.

'


Nu ska jag duscha och sen göra lite dirigeringsläxa. Ska lära ut en låt till klassen. Har valt en gammal RTR-låt. Ska bli kul!


Hejdåhejdå.


how to make gif


Vi överraskade tvåorna med myskväll igår. Nybakta kakor, en nyskriven saga, tända ljus och ryggmassage fick dom. Allt detta i en stor cirkelt av filtar och kuddar i ett av våra klassrum. Som tack för en fantastisk homecomingshow. :)




bildregn homecoming

I helgen firade vi "homecoming" på skolan! Det innebär att gamla elever kommer tillbaka över en helg och har kul här. Igår hade tvåorna en homecomingshow tillägnad dessa, en blandning utav musik, film och sketch som handlade om olika händelser från förra året. Det blev väldigt internt såklart, vi ettor fattade inte allt, men det var ändå sjukt roligt. De gjorde parodi på varandra och lärarna osv. Längtar tills nästa år då vi får göra showen/komma och titta på den! Det beror på om man går två år här eller inte. Men det var hursomhelst väldigt roligt och väldigt bra gjort utav tvåorna. De har repat och filmat hur länge som helst. Här kommer lite bilder....












RSS 2.0