Söndag

Käkar rosa frukost idag som den pink lady jag är. Ska snart göra mig i ordning för konsert. Idag har vi en vid 14 och en vid 18. Kulkul :)


Första akten klar

...Nu laddar vi och kör en akt till!


Showtime!

Nu entrar jag och filip scenen. Och några andra då förstås. Wohoho


Spira

Igår var vi med och invigde det nya konserthuset Spira. Det var såhär fett:

Bild snodd från jnytt.se

Nu ska vi dra dit igen och repa helgens konserter. Det blir en blandad show med både musikal (Ola ska köra lite Jesus Christ och vi ska köra, ser fram emot det mest!) och kristina från duvemåla, ett häftigt astrid lindgren medley, lejonkungen med mera. Charlotte Perelli är också med, och så vi, kammarkören och symfonin. PUSS

Invigning ikväll!!

Övning inför spira-invigningen. 1300 körsångare ska stå utanför spira ikväll och sjunga let me entertain you, you raise me up, o fortuna med mera. Sedan ska svf, kammarkören och ett gäng till fortsätta med konserter inne i spira hela helgen tillsammans med artisterna. Snart kommer Ola Salo hit och övar med oss! Svf kommer köra honom i lite Jesus christ superstar, åh. Kommer bli awsome tror jag.


Spira

Är i Spira nu. Det nya, asballa konserthuset. På fredag är det invigning. Imorgon ska vi repa med Perelli och Ola Salo. Japp.


fredda

godmorgon

Har börjat tycka det är gött att gå upp tidigt på morgonen fast man ej behöver. Bara såsa runt o päsa. Detta är min dag idag:


09.45 Byta däck på bilen (på växjödäck. inte själv alltså, hahaha)

13.00 ca: Lunch med bror

17.00 - framåt: Myskväll med idol med Kalle och hans mami <3 <3

NU: BAKA AXELS KLADDKAKA TILLS IKVÄLL OCH KOLLA PÅ THE VOICE! Mmmmmmmmmmmm.


RSS 2.0