Vår hemsida

Musiklinjen har fått en egen hemsida!

Jag fattar inte hur man länkar men adressen är; www.musiklinjen.nu


Hejsvejs





tisdagkväll

Hej små gryn


Sitter just nu med gemensam-sång läxan och klurar. Man ska ta med sig några egna uppvärmningar, men många av dem jag kan står redan i vår bok. MEN INTE ALLA! Tack David för alla knasiga uppsjungningsövningar du lärt oss.


Nu måste jag knalla över till herrgårn. Snart börjar idol och är man inte där innan åtta får man ingen plats i soffan och då får man sitta på golvet.


Ikväll har vi övat med klassen, vi ska sjunga på en gudstjänst på söndag. Finnt det. Känns konstigt att göra såna saker med sin KLASS. Vi har ju liksom teorilektioner, språk, data, gympa och grejer ihop hela dagarna. Som vilken klass som helst. Och sen ba så är klassen en kör. Och så sitter man med klassen på kvällen och äter flingor och kollar idol. MYSIGT!! Kom på att jag har ju typ inte givit er några bilder på hur det ser ut här. Sååå....


Här är hemgården. Huset jag bor i med massa annat folk.




Detta nedan är studiegården. Här övar vi och har lektioner. Typ som en liten kulturskola, med lektionsrum, övningsrum osv osv




Dålig bild på FIN utsikt




En ärligare bild på mitt rum...... stööööök.




Får ta med bilder en annan dag. NU: Herrgårn. Herrå....

GAMLA GOA BILDER

banankontakt



Jag AVSKYR svamp

Sitter just nu på bussen på väg mot götet, Henke, Freddan och Erik! Jag och Charliebarlie ska mysa själva med lillen hela kvällen, käka pizza (bestämde jag nu) kolla film (även detta) och leka med Erik. Han är 9 månader. Både liten och stor samtidigt. Lululululu.


Glömde berätta en grej om igår. När vi kommit hem från Oves, käkat middag, duschat (stank ull) så däckade jag från 18 till 20. Så ovärt. Sedan kravlade jag mig upp ur bädden och gick ner till herr för att umgås. Möttes av en tom tvsoffa och en annan hemsk syn; mina kompisar sitter runt matbordet och i mitten ligger det typ 10000000 svampar som dom rensar med tandborstar. HUA! Poppade popcorn för att kväva doften av trattkantareller (tror det var såna vanliga gula äckliga också, usch) satte mig vid bordet och undvek ögonkontakt med svamparna. Svamp är det värsta jag vet. Men det gick bra. Så länge jag slipper ta på dem, eller ännu värre - äta dem. Men sen skulle dom torka dem i ugnen och steka i smör och hålla på. Då fick jag nog och gick till rummet. Det finns liksom gränser.


Svampen kan jag vara utan men jag gillar er



bilder från gårdagen

Hejs


Igår hade vi alltså en liten temadag där vi fick klippa får! Vi inledde dagen med en zumbalektion i månsalen, kul! Sedan packade vi bilarna med folk och drog till Gotting mansion. Det var supermysigt och vi kom verkligen överens, jag och fåren.


Nu håller jag på att packa. Har en lektion kvar sedan ska jag åka med bus4you till göteborg! Här kommer lite bilder från gårdagen;










onsdag vettni

Hejpåer

Ligger just nu i sänga i mitt nystädade rum! Imorgon ska vi ha "handens forum" och klippa oves får i regnställ. Vi kommer alltså vara iklädda regnställ. Inte fåren. Vore en söt syn dock. Ett dussin nakna får i regnbyxor. Hihi. Om det nu ska regna, det vet jag inte. Sen som inledning på dagen ska vi allihopa dansa zumba i månsalen. Kul! Sen drar vi ut på slätta.

Idag bestämdes det att jag och my man drar till göteborg för att mysa med min bror och hans familj i helgen! Ska bli sååå mysigt. Bestämde mig först för att ta tåget, men så tipsade Kajsa mig om ett billigt och bra bussföretag (med sköna säten!) som jag skulle kolla upp. Och så hittar jag en buss som går i perfekt tid, tar exakt lika lång tid som tåget, och istället för att betala 200 spänn kostar resan 59 kr!!!! Makalöst bra. Jag är så sjuhuukt nöjd. Bus4You hettere. Haha. Hoppas chaffisen är BUSSIG............................


Nä nU FåR DeT vA no0oG

Ska spela wordfeud nu
har typ 2 pers som spelar med mig
snälla utmana mig
snyggsporre heter jag

tack


/ cool tjej med fåraktig frilla

far... får får får? nej, får får lamm.

Hallå ja hej


Ikväll har vi sett en så sjuuhuukt bra film. Trassel. Den var fin. Kom nyss in på rummet. Mys-rummet.


Imorgon har vi en lugn dag. Gemensam sång, livsåskådning, praktikförberedelse och vokalgrupp. Vi sjunger ett grymt (men svårt) ABBA-medley i vokalis. Love it. På tordags har vi "handens forum". Det betyder att man får välja på en rad aktiviteter som man gör med just händerna. Typ; chokladpralinsbakning, svampplockning mm. Jag ska tillsammans med ett gäng andra åka hem till Ove och klippa hans får. :D:D:D


Ciao tutti, buona notte, a domani / Er Sporris


(Här kommer ett kuligt klipp. Tänk om jag får möta en sådan get på torsdag?!? ÅH)



godnatt säger jag nu

jabadibobi

making a gif
Making a gif

sött

Efter konserten

Simon: Jag känner mig så business



O Fortuna

Klipp från Carmina Burana-konserten vi hade igår. Skruva upp ljudet på datan och njuuuut;



Helgen!

Var på bröllop i lördags! Min kusin Lina gifte sig med hennes Viktor. Det var sååå fint. Såklart. Prinsessbröllop! Min brorsa Fille var toastmaster = öööööös på middan... (se klipp)









Kalle: Sitter gördeln bra?
Jag: Ja det gör-den

hehehehhehe







godnatt hörrni

god afton kära



nu är det dags för ett vänneravsnitt i sängen sedan blir det sova. har kollat på vänner varje kväll innan jag släcker sen jag kom hit. bästa serien. alltså, man sover så sjukt bra här. sover som en stock varje natt och min säng är svinskön. dock kommer man i säng lite för sent varje kväll, det är svårt att slita sig från sällskapsmyset i herrgårn. men det är inte särskilt jobbigt att gå upp på morgonen heller. man går ju direkt till frukosten och där sitter samma fina sällskap och käkar fil, mackor och ägg. och så börjar snacket igen. och så går man i skolan ihop och så övar man lite och så käkar man tillsammans och så spelar man spel, kollar på idol och lagar kvällsmat ihop i herrgården på kvällen. tills man måste slita sig för att gå och sova, och så om igen. gotta love this life!




sjunga med i disneyfilmer är mysigt

felicia är här!!!!!

'ello there mates


nu är felicia här! åh! vi sitter just nu på mitt rum och målar naglar och kollar på band of brothers. myyysigt. igår var felicia med mig i skolan lite. igårkväll drog vi ner till stan, åt kebab (den godatse jag ätit någonsin. tror jag har hittat stället fille. ligger precis jämte SF på västra storgatan) och sedan mötte vi upp några kompisar och kollade på bridesmades på bio. kan ha varit en av de roligaste filmerna jag sett. den var HYSTERISK. måste se den igen snart.



körövning med ovis




kebaben... ååh




biomys! emelie, hanna, felle och jaaaaag

måndag! :)

tjennare

whats up? här rullar allt på som vanligt. vi spelar, sjunger, harmoniserar och äter svingod "skolmat". seriöst, maten är sjukt fin här. häromdagen fick vi typ... god soppa med varmt nybakt bröd och kladdig kladdkaka till efterrätt. så vet ni. vi frodas och växer!

redan ikväll kommer felicia hit!! det ska bli så kul. hihiihi.

just nu tar jag en liten siesta på rummet med lite vänner (alltså serien, behöver vara själv ett litet tag varje dag. man är omgiven av folk hela tiden här. vilket är toppen! för folket här är toppen. befogar en bild på lite toppen-nissar...)


in tha back: ester och ebba. på bänken (?) emelie, jag och simon

söndag

godmorgon barn


vaknade för en timme sen av att victor ringde. var nog lika bra. annars hade jag fortfarande sovit. idag är det söndag. jag ska göra massa läxor. gehör, harmonilära och musiklära.


men nu till en annan rolig grej! på tisdag kommer min bebis hit. felicia. ÅH! ska visa henne hur fint det är här och presentera henne för allt folk. ska bli så sju-huuukt kuligt. :)




här har vi ungen! längtar efter dig!

lödda igen

hej!


ska snart pallra mig över till herrgårn. idag var jag och karin och handlade lite, annars har det varit rätt lugnt. har blivit förskyld! så kom inte för nära......

men! en kulig grej! det är lördag! lööööddda! det firar vi med: godis, snabbmakaroner unt falukorv! mums mums, som far skulle sagt.


här kommer en söt bild från imorse;


jonte (vi vill hugga in här, men jag envisas med att fota först - allt för er kära läsare...)



här kommer en liten sång
tillägnad jonte
hämtade från musikalen
jonte on the roof



um bapa um pa, um bapa um pa
um bapa um pa, um bapa um pa

if i were a jonte
dadidididadi digedigedideldadidam


... så skulle det kunna se ut sådär.


morgon

nu sticker jag och min mysdress till solgården för frukost med jonte.



uppspel

idag hade vi gemensam lektion med hela musiklinjen - då har man chans att sjunga/spela upp läxan för hela gänget. jag sjöng lite evert taube!

istället för ja må du leva

grattis lisa!

bilder från igår

hi there

igår hade vi en hemskt mysig dag här i skulan. på livsåskådningslektionen skulle vi rita av varandra utan att titta på pappret. blev många fina gubbar. vi hade vokalgrupp och bakade chokladbollar. sedan kom min sötis hit och hängde! ska snart säga hejdå till honom. nu har vi haft flöjtensemble och nästa lektion är improvisation.



rita rita



resultaten... lars bild av mig är nog sötast



baka baka!

en tisdag

good evening children

idag har vi mest haft en massa lektioner, musiklära, språk, kör, harmonilära och idrott. vi spelade fotboll ute på idrotten. inte min bästa sport, men det var riktigt kul. handlar väl mest om vilka man spelar med. stämningen är på topp :)


nu ska jag läsa lite i min "sjunga upp och sjunga ner" bok sen ska jag somna. imorgon kommer min babe hit och stannar till torsdag!! ska bli så kul att visa honom runt! :DD

good night sweetheartz


simon och jag i matsalen

dagens äventyr

goder afton båd herre og fru

klockan är 21.55 och jag är på rummet!! brukar ej lämna herrgårn förrens framåt halv tolv i vanliga fall. och komma i säng ca 00.48. men inte ikväll! yay! mini-wave!

haha alltså idol ikväll. "drar en gura. drar en bira. ELEKTROPOP...." åååååh det bästa jag sett! helt amazing snubbe. men när jag reste mig upp från soffan råkade jag ha ut en skål kallt nudelvatten över hanna. kände mig som en tölp. fick typ den här blicken av henne;


men! jag blev förlåten! som tur väl var!


annars idag så har jag väl... övat en del. och pluggat harmonilära. det är svårt. förstår ej ackord riktigt ännu. eller jag fattar ju en del. men mycket av det är sååå svååårt. karin fick hjälpa mig när det var som värst... hon är allt bra karin.


JUST TRYIN' TO UNDERSTAAAAAND......


när vi var klara tog vi GYO till coop. wroom, wroom.

nu ska jag sova. bonne nuit tout le monde!


fyllde på marförrådet...

lunchpaus

hello there mates

har precis haft lunch, tänkte bara slänga upp lite bilder från morgonen på världens sötaste klass, MUFM.

puss hörrni



ensembleledning/dirigering. kul är det! :))





tio-fika



måndag! :)

godmorgon barn

ogillar vädret just nu. ena dagen är det molningt men 25 grader, andra är det sol och + 14. vet inte alls vad jag ska ha på mig?! ååååhhh... bra att det är lätt att kila upp och byta i alla fall. det är det som är det fina med att bo på skolan! man behöver inte lägga någon tid på transport. börjar en lektion 08.30 behöver man inte vara klart vid 08 för att ta bussen/bilen. man kan dra bara någon minut innan man börjar. schöööönt.

nu ska jag dra till frullen sedan står dirigering på schemat!

två söta klassisar, adam och simon

godnatt....

HEJ HIHI
ikväll har vi hängt i herrn (herrgårn) och kollat på IDOL som äntligen dratt igång! åh! höstens kuligaste program.
annars har jag och karin stövlat omkring lite på a6 idag. a6 är bra. gillar a6. inhandlade en konsert-stass och två doftljus. så nu doftar mitt rum vaniiiilllllj. mmmm nomminom. imorgon måste jag öva. och städa. har inte gjort det än.... städat alltså. har lovat min toakompis att städa toan. måste... ska... snart... ja. imorgon! :)))

hanna (snygg tuff tjej i ny byxdress) sara (cool avslappnad tvåa i nyfärgat hår) och jag (tönt)


förresten

jag och speedy valde att matcha idag

vet inte varför riktigt

men han blev väldigt glad när han såg det

:') <3


back on track!

bonsoir medames et mesieur......
anlände nyss till skolan! körde hit med simon, vi susade genom mörka skogar, käkade choklad och lyssnade på lejonkungen. mysigt!! nu har jag svirat om och snart ska vi dra ner till stan och möta lite kompisar på bongos och sedan blir det välla en nattkebab på det. gött mos
herrå då

hemma lite


hej!

är hemma i växjö nu! ska stanna här tills imorgon och catcha upp lite med päron, syskon och tjejer. ska pussa lite på en babe också. hihi.
igår spelade och sjöng tvåorna i kristinekyrkan i stan. det var sjukt bra! där efter blev det mys i herrgårn.

sjukt söta människoooor



herrgårdsmys

nu ska vi grilla hamburgare. jabadibooobiii!



finbesök igår!!


RSS 2.0