godnatt godnatt

Hej...
sitter på rummet nu, börjar bli sådär mysigt stökigt (måste städa imorgon...)
hjälpte emelie att städa korridoren idag, så vart jag helt lonely med dammsugarn inne i köket så jag passade på att ha lite uppsjungning och sångövning där inne. fick då reda på hur lyhört det är här i hemgårn *whoups*
vokalensemblem idag var kul! men kort lektion. 40 min. hann knappt vända blad så var den slut?!
ville sjunga mer. ÄLSKAR KÖR. ÄLSKAR STÄMSÅNG. seriöst. vill ha kör och sånt varje dag nu. och det har vi typ. :) wiee HAPPY!
efter middan hade vi långrep med storkören i nästan tre (!) timmar :) men symfonin och allt. repar inför carmina burana. kommer bli så na-haaajs. avslutade kvällen med lite yatsy i herrgårn. finnt de.


ove in action



noten po knäet mitt



min stäm-buddie amanda og jeeeeg (och saras hand)



axel med smörgås, hyvel och mjölk (och saras hand. men jag klandrar henne ej. sara har fina händer som bör visas upp! tataaa!)

vokalis nu!

gissa vad jag ska ha nu?
vokalensemble.
om det ska bli kul sa ni?
JA! dodidodidodido
:DDD see ya


herr stämgaffel giv mig ett aaaaaa

bildregn från dagen

tjabba!
sitter just nu med carmina burana-noterna i knäet och lyssnar på spotify. sjunger mä och ser hur mycket jag kan utantill. sjukt vad vi har lärt oss på en vecka?!?!?
idag har vi alltså haft idrottsdag! alla klasser tävlade mot varandra i extre-heemt jobbiga, svåra, fysiska övningar, såsom:
- pussel
- fisk på krok
- vattenstaffett
- legobygge
- basketstraffar
- bygga långa ord med alfapetbrickor
- kubbling (kubb-bowling...)
- och typ masSSssa annat kuligt
vi vann nog... inte. blev kanske så ÄGDA av biblarna i de flesta grenarna. men det var kul ändå! här kommer lejte bilderr:
några ord vi fick ihop.......


vi fick se en legomodell som johan byggt (till höger. min flöjtislärare) sedan skulle vi återskapa den på tid, vi hade bara ett fel, de ni



in aaaaction



höger! vänster! höger! osv osv osv



kasta pinne


när vi var klara med..."idrottsdagen" tog vi klassfoto! ÅH! nu har jag alla mina fina klassisar och linje-homies på samma bild. ska tapetsera mitt rum med dem hemma i växjö. kommer ej klara av hemmahelgerna annars....

våra grymma tvåor


'
söta MU-ettor



MUFM! MIN FINA KLASS :'):')



hela gänget! meus amicus, meine gesellen, mina homies


nu ska jag öva sångläxa!
adjö

idrottsdag

bongiorno tutti!
idag ska vi ha idrottsdag/frilufts/lekainaturen-dag. vädret är urtrist men det blir nog kul ändå. annars rullar det på som vanligt! dagarna går så fort och det känns som att jag går och lägger mig/kliver upp hela tiden typ. om ni fattar.

från igår: en golli bild på lars som tar mat. mmmm nomnomnom

vecka 2

Aee men tjaaaaa
så vart man inne på andra veckan i skolan. tataa! tiden ba flyyyyger. fast det känns som att man har varit här myyycket längre än så. idag har vi haft vår första lektion i ensemble-ledning, dirigering! vi började väldigt basic med enkla taktarter men det kommer nog bli grymt.... alla ser så kuliga ut, måste fota nästa gång, hehe...
KÖRDIRIGERING KOMPENDIUM står det

nu måste jag rusa till gehöret.
MÅSTE BARA SKRIVA ETT GRATTIS TILL JONTE SOM TOG KÖRKORT IDAG!!!!! <3<3<33<3<3<33
herrå

söndag idag idag idag idag

har just övar flöjtis och sång i studiegården. nu: muffinsbak och spel i hemgårn!
alla är välkomna!
lets bake!!!

jag och min femte bror, Speedy

gårkvällen

godmorgon små kottar
vaknade nio, somna om till tio, kollade vänner i bädden till elva. gööööötttttt. ska snart upp till köket och göra frulle.
gårkvällen var mysig. käkade först middag med tilda, stina och kicki i furugården, sen samlades det massa folk i upphållsrummet där och så lekte vi typ "lägerlekar" (men vi var för många för maffia! tänk er!). hade aldrig kört djungeltelegrafen innan men det var kul. sjukt kul.


kvällsmaaaat, mmmmmm!


leka :))))

Lödda

tjatja bloggen,
drog ner till stan idag med ett litet gäng. till att börja med var vi ganska många, men eftersom jag och alva är sånna slowshoppers tröttnade dom flesta och vi fick fortsätta själva. men det var mys! handlade konsertkläder och lite annat, sedan tog vi en lunch på mackmakeriet. sjukt gott! gå dit!
har nyss varit i matsalen och fikat. det får alla elever som stannar kvar. och det var liksom inte en trist macka och ett äpple vi fick. vi snackar megasockerbullar, ostkaka, sylt och grädde, känner mig som svullo nu. :)))))) men jaja! dä ä ju lödda! ikväll ska vi mysa och leka (hoppas på maffia...?!?) och ba vara allmänt folkisiga.

jag, kicki och och tildis imorse dårå


anton med gofika i näven
alltså, jag har så otroligt ont i min vänstra hälsena (tror det är hälsenan?). matilda fick komma och hämta oss innan med bilen för jag pallade inte gå längre. vad ska jag göra?!? förutom ta ipren?

helg på internat!

nu ni är skolan slut för dena veckan. första veckan avklarad. och jag är helt slut.
idag hade vi MOS (musik och samhälle). en 80 minuters lång quiz i musikhistora där johan spelade upp klassiska stycken från 1700 och framåt. "hur översätter man I Bergakungens Sal till engelska?" frågade han oss. "In the sale of burger king" svarade filip. det var kul tyckte jag. ikväll har jag varit i herrgårn med ett gäng och spelat spel och kollat film. müüüüsigt jö
jag har jääättejätte ont i min häl. tror det är för att det är så ga-aaalet backigt och asfaltigt här. så nu har jag smörjt med ipren......
'
ajajajajajajajaj........ fuuuten


vi roar oss i herrgårn med MED ANDRA ORD. bä-sta spe-let!


från vänster: sara, axel, david, lydia, filip, emelie, lars, alva, emmy, ester, gabriel och jaaaaaag

flöjtis snart.

tja ALLA!
gött med lite sovis idag. tar en liten frukost på rummet sen ska jag hitta ett övningsrum. har ett som jag alltid går till och det är ledigt varje gång. vilket det är är hemligt.......... annars kanske mina klassisar går dit och tjuvlyssnar. men det får ni göra! för jag gillar er så mycket!
ska ha flöjtlektion med johan idag! kommer nog gå bra. jag gillar johan. han är råååålig.
mamma undrade hur länge jag kommer palla hålla på och blogga såhär. vi får se. jag hittils skrivit 22 inlägg. erkänn bra??!
lugn som en filbunke idag

godnatt önskar matilda, sid, och iapian

ikväll har jag haft en redi myskväll med tilda med te och mackor. vi kände mest för att ba va och kuckelura lite på rummet. här kommer bildbevis... för er som inte tror mig alltså:
m
m
m
masså kolla va golli hon ÄR! man vill ba stoppa henne i filen käka upp 'na

Där ser ni! Och här har vi....
två små små ponihestar, mätta och rofyllda



min fjärde bror Sid och jag
foto: Tilda

torsdagg

GUTEN ABEND, SCHÖNEN MENSCHEN!

idag har jag:
- varit på ensembleinfo (fick vokalgrupp och flöjtensemble, aha aha, oh yes oh yes)
- haft improvisation
- ätit god fesk
- haft min första sånglektion här med Ovis
- haft kör
- sprungit med emmy
jag är:
- trött i huve
- ful i håre
- liten
- saknar min babe lite också men är glad ändå


on my ooown....


ikväll är det mys i herrgårn. det är ingen herrgård utan ett vanligt internathus. men det är där man hänger om man säger så. själv har jag mitt hem i HEMGÅRDEN. bor i ett singelrum men delar dusch och toa med en golli tjej.
igårkväll hände något jobbigt. vi myste några stycken och kollade på tarzan i ett tvrum. efter en stund gick jag in i köket för att koka makaroner till mig, simon och jonte. efter filmen hämtar jag mitt makaronpaket, som är ganska stort och ganska fullt, och går ut i tvrummet. väl där LOSSNAR botten på paketet som jag har under armen (jag hade ställt det på diskhon och där var det visst asblött så botten höll liksom inte) och en miljon mackisar rasar ut över golvet. jag ba nae. jag tror inte det är sant. men det vare. kul att golvet typ var makaronfärgat så man såg dem knappt heller... men det löste sig! ingen gav mig onda ögat och jag får gå kvar!
so far so good




... missödet en stund senare. fick dock hjälp av fötternas ägare <3





torsdag

ska öva oktavhopp med dubbeltunga nu
hörs

blöt dag idag


on the phone with my maaaaan


men nu la jag på. kan ju inte gulla med honom och blogga samtidigt...... bloggibloggiblogg
idag har vi gått stadsvandring i regn! gött&blött.
vi gick över daggstänka berg, fallera
*THE CiTy*

vår snälla linjeledare ove götting pekar och visar
vi lyssnar och begrundar



akta mig!



ärtsoppsdag!

det var skitgott.

morronnnnn

good morning beloved fellows!
åt frulle för fort så nu har jag ont i magen min. fick skynda mig till morgonsamlingen som tvåorna höll i. dom sjöng så fint, igen. nu: kör (tror jag)

min nya kompis. filip heter han. :)))

lite sång.

helt slut efter en fullspäckad dag med lektioner och... gött häng. lägger upp ett klipp från kvällen när tvåorna sjöng.... grymt! nu: sänga! MmmmMMmMm. Natti!

nytavlan!



godmorgon undersåtar

ska snart pallra mig ner till frukosten. idag ska vi fortsätta med introduktionsgrejer och vid 17.30 ska alla musikettor infinna sig i foajen iförda oömma kläder. tvåorna ska härja med oss :D SEE YA!

Mitt rum

Nu är äntligen rummet klart. det blev riktigt riktigt fint. mami var här idag och hjälpte mig med det sista... här kommer lite bilder;





första soldan

godmorgon sötnötar
ska snart knalla ner till frukosten med lill-gänget mitt. sov som en sten inatt trots alldeles för tunn madrass (ok att ligga på, men man kan inte slänga sig i sängen för då bryter man ändan, lätt) så ska skaffa en ny sådan idag. här ser ni den enda tavlan rummet hade, den ska också bytas ut. glad att den satt där iaf, då kan jag sätta på ngt eget på väggen. man får inte spika nåra nya hål liksom. så vet ni det.
kreationen på min vägg

idag är första skoldan! ingen aning om vad som kommer hända! gotta go!

framme!

hej små barn
började dagen med att packa det sista, sedan åkte jag mamma och pappa iväg. nu sitter jag på mitt rum, har haft en mysig kväll här. mami och papi stannade kvar och hjälpte mig att installera mig lite i rummet. jag bor i "hemgården" sedan blev det scones mys med fina människor i "solgården". imorgon har vi upprop i "månsalen". alla byggnader har olika namn. måne och sol, vatten och vind, blommor och blad, lalala...
redo för avfärd!
mitt nakna rum
DÄR JA! (ser ni sängkappan? visst blev det fint!??!)

ena hyllan

ni får se fler bilder på rummet imorgon. då ska vi till ikea och handla en matta, nya gardiner och sånt.
jag, tilda, david, maja, simon, jonte (bakom kameran)
nu ska jag sova. upprop imorgon vid tio!

sista natten hemma

imorgon flyttar jag!!
excited giirrrrrrrrrrrlllll

torsdagkväll

just nu: myser med evelina och matilda. eves egengjorda chokladsås står på spisen. MMMmmmMmMm! idag har vi handlat de sista grejerna inför flytten. duntäcke, mini-apotek och lite annat jox. imorgon ska jag börja packa och ha lite byebyenight med vänner. lördag blir crazy. söndag = hejdå växjö! omgplz omg omg.
nu: glass.
jag, eve och sockervadden.

min nya bädd.

hej gryn
idag är det torsdag. tors dag. ärtsoppsdag. har haft mysmorron med nybakta konsumfrallor och några avsnitt vänner. swe-eeeet. ska snart åka till hemtex med mor för att handla lite prylar till mitt rum (på skolan). vi var där härom dagen och köpte påslakan osv. mamma fick vara med och bestämma. jag fick en sängkappa. en sånhär alltså för er som inte vet:
man har den alltså under madrassen och så hänger den ner till golvet med en volang. som en kappa. essentiell och behövlig att ha på folkis i guess. nej men den är fin! sen valde jag (mamma) (nä skojar) (eller a) babyrosa påslakan och nya kuddfodral (två babyrosa och två vita med volanger längst kanterna). när min säng är klar kommer den nog se ut ungefär såhär...
...typ.
nu: hemtex! ska köpa tvålkopp.
hejhej!

taggar flytt.

Varför denna blogg?

Ja, varför inte. Ska snart lämna boet mitt och bege mig till en ny stad. Kommer nog mest skriva om folkis-livet (ska gå en musiklinje på en folkhögskola, NAJS!) som innefattar massa nya människor, musicerande, ny stad, resor...  osv osv osv.

Drar om 5 dagar. Eller 4 typ. Tagga.

Så.... ÖNSKA MIG LYCKA TILL!!!!!!!

Kram / Er sporris




just nu. myser med sötlökar och äter ägg.


morgonkram


första inlägget


första inlägget. wohoo!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0